top of page

OM F&M

Miljø-kjemikalier

F&M Miljøkjemikalier AS leverer mobilt CIP-utstyr, helse- og miljøvennlige vedlikeholdskjemikalier og utførsel/opplæring innen kjemisk rengjøring on- og offshore. Per i dag leverer vi en produktserie av meget lett nedbrytbare mikrobiologiske vedlikeholdskjemikalier, som baserer seg på fornybare råvarer.

    
F&M Miljøkjemikalier ble opprettet i Fredrikstad i 2000 under navnet Finn & Magne AS, av to mekaniske ingeniører med mange års erfaring fra industri og offshore. I 2002 ble det åpnet et administrasjons-, salgs- og markedsføringskontor i Drammensveien 64 i Oslo. Tidlig sommeren 2003 ble firmanavnet endret til F&M Miljøkjemikalier og forretningsadressen ble flyttet til Oslo.

 

F&M Miljøkjemikalier har som strategi å være en nisje-leverandør innen miljøvennlige kjemikalier og løsninger, og et mål/visjon om å være den prefererte leverandør og partner av miljøvennlige industrielle løsninger on- og offshore. F&M Miljøkjemikalier er kontinuerlig på jakt etter nye mer helse- og miljøvennlige løsninger og kjemikalier, som kan være med å skape en bedre hverdag i dag og i fremtiden.

 

F&M er det naturlige valget for bedrifter som setter effektivitet, helse, miljø og sikkerhet først!   .

bottom of page